x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

סלט עלי סלק (מנגולד)

 

 

 

 

 חבילת עלי סלק גדולה

 כף גדושה אריסה מעט חריפה (סחוג)

6-7  שיני שום מרוסק

 כפית כמון ביתי

 מיץ מלימון סחוט

 מלח

 פלפל

1/2  כוס שמן

 

אופן ההכנה:

לחתוך את העלים ולקלף את הגבעולים מסיבי החוטים, לשטוף היטב ולסנן מהמים.

 

במחבט מעט עמוק לטגן את השום עד להזהבה, להוסיף את המנגולד ולבשל עד לריכוך מוחלט, לאחר מכן להוסיף את ההריסה, מלח, פלפל 

ולהמשיך לבשל עד לספיגת כל הנוזלים, להוסיף את הכמון ומיץ לימון, להמשיך 10-15 דקות נוספות ולכבות.

 

בהצלחה רבה! ליאורה- ליליאן


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם