x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

עוגיות ספירלה עוגיות ספירלה

עוגיות שבלול חום/לבן

מצרכים:
200 גרם חמאה רכה
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1 ביצה
3 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
2 כפות חלב/מים
50 גרם שוקולד מריר (מומס במיקרו בפולסים)
מעט גרד תפוז 
קורט מלח

אופן ההכנה:
במיקסר לשים את: החמאה, הסוכר, הסוכר וניל, הביצה, להקציף 2-3 דקות עד לקבלת קרם בהיר.
להוסיף את הקמח, אם דביק מידי להוסיף עוד קמח, לחלק ל-2 כדורים שווים,
לחלק אחד להוסיף את השוקולד ולעבד היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
לשים כל כדור בשקית ניילון להכניס לחצי שעה למקרר.

על נייר אפייה לרדד את הכדור הלבן כמה שאפשר אך לא דק. 
על נייר אפייה נוסף לרדד את הבצק החום כנ"ל. בזהירות להניח את הבצק החום עם הבצק הלבן להסיר את הנייר העליון ,להדק היטב את שי הבצקים ולגלגל
עם הנייר התחתון.

להניח על מגש ולהכניס להקפאה לפחות שעה, לאחר מכן להוציא, לפרוס עם סכין משוננת, להניח על נייר אפייה ולהדק עם כף היד כל עוגייה מעט, לאפות בחום של 180 מעלות עד לקבלת צבע חום.

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן

lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם