x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

עוגת סולת(תבנית מלבנית בינונית)

2 כוסות סולת 

3/4 כוס קוקוס                                                          

1/2 כוס קמח

4 ביצים

3/4 כוס שמן

3/4 כוס סוכר

1/2 שקית אבקת אפיה

מעט שקדים לא קלויים

קליפת מגורדת מחצי תפוז (לא חובה)

 

חומרים לסירופ:

1.5 כוסות סוכר

3.5  כוסות מים

 

אופן ההכנה:

ללוש את כל חומרי הבצק יחד, לתת לנוח כ-5 דקות שהעיסה תתקשה מעט,

לשמן את התבנית לשטח בה את הבצק לסמן בסכין מרובעים או מעויינים

לנעוץ שקד במרכז כל ריבוע/מעוין, להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות

כ-20 דקות בערך או עד שמתקבל צבע חום בהיר.

 להוציא מהתנור לאחר כ-10 דקות לצקת את הסירופ.

 

אופן הכנת הסירופ:

להביא לרתיחה את הסוכר והמים לבשל על אש קטנה כ-20 דקות בערך.

לצקת על העוגה כשהוא פושר מעט.

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן

lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם