x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

 

עוגת סולת קוקוס ותפוזים

 

חומרים:

1  כוס קמח

1  כוס סולת

1  כוס קוקוס

3/4  כוס שמן

1  כוס סוכר

1  כוס מיץ תפוזים סחוט

 1 שקית אבקת אפיה

1  שקית סוכר וניל

4  ביצים שלמות

 קליפת תפוז מגורדת

1  כף ליקר תפוזים (אם יש)

 

סירופ:

1  כוס סוכר

1  כוס מים

 1/2 לימון סחוט

 

אופן ההכנה:

להקציף את הביצים בשלמותם עם הסוכר עד לקבלת עיסה תפוחה היטב, להוסיף את שאר החומרים  לערבב היטב. להשאיר את העיסה בקערה לפחות שעה כאשר מידי פעם מערבבים עם כף להורדת נפח קצף הביצים

 והסמכת הסולת בתערובת.

 

לשמן ולקמח 2 תבניות חד פעמיות של אינגליש קייק, לחלק את העיסה בצורה שווה להכניס לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות ל- 30 דקות בערך, או להכניס קיסם במידה ויוצא יבש העוגות מוכנות.

 

 הערה: במידה והעוגות קיבלו צבע והעיסה עדיין לא יבשה אפשר לכסות בנייר כסף ולהמשיך לאפות.

 

    להוציא מהתנור להשאיר 10 דקות להתקרר, לקחת מברשת להבריש לאט את פני העוגות עד לגמר הסירופ

 

אופן הכנת הסירופ:

להביא  לרתיחה את חומרי הסירופ, להנמיך את האש ולבשל כ-20 דקות

הסירופ לא צריך להיות זהוב ולא צמיגי.

 

בהצלחה רבה! ליאורה
 

lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם