x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

 

 

ערוק -  קציצות עירקיות מטוגנות

 

מצרכים:

1/2  קילו בשר טחון או חתוך לקוביות

 2 תפוחי אדמה גדולים מגוררים גס

5  בצלים מגוררים גס

 צרור פטרוזיליה קצוצה

 3 ביצים

 כפית מרק עוף

 פלפל

 מלח

 בהרט

1/2  כוס פירורי לחם

 שמן לטיגון עמוק

 

אופן ההכנה:

 

לסחוט היטב את תפוחי האדמה, הבצל והפטרוזיליה, להוסיף את שאר החומרים ללוש היטב, לתת מנוחה של 1/2 שעה לספיגת הטעמים,

ליצור קציצות ולטגן בשמן חם משני הצדדים (לשטח מעט במחבת תוך כדי הטיגון).

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן

lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם