ערוק - קציצות עירקיות מטוגנות
מצרכים:
1/2 קילו בשר טחון או חתוך לקוביות
2 תפוחי אדמה גדולים מגוררים גס
5 בצלים מגוררים גס
צרור פטרוזיליה קצוצה
3 ביצים
כפית מרק עוף
פלפל
מלח
בהרט
1/2 כוס פירורי לחם
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
לסחוט היטב את תפוחי האדמה, הבצל והפטרוזיליה, להוסיף את שאר החומרים ללוש היטב, לתת מנוחה של 1/2 שעה לספיגת הטעמים,
ליצור קציצות ולטגן בשמן חם משני הצדדים (לשטח מעט במחבת תוך כדי הטיגון).
בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן
|