x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

http://lioraskitchen.koral.co.il/IOS/Users/lioraskitchen.koral.co.il/NewsNetIcons/3611107455.jpg

 

מרק גריסים

 

חומרים:

3/4  כוס גריסים

3-4  עגבניות גדולות ואדומות - קלופות וחתוכות

2  בצלים גדולים קצוצים

4-5  עלי סלרי (כרפס) קלוף וקצוץ

1-2 חתיכות עצם בקר-  (אם יש)

 מס' חתיכות בשר שריר מס' 8,  או כתף מס' 5 (רצוי שריר)

 אם לא רוצים בשר אפשר עוף או כנפיים 

15  כוסות מים +  בערך

 כף מרק עוף

 פלפל שחור

 מלח

 חצי חב' כוסברה קצוצה

 

אופן ההכנה:

 

לשלוק את  העצמות והבשר כ-5 דקות לפני שמכניסים לסיר הבישול,

לאחר מכן, לשים בסיר לחץ את: הגריסים, סלרי,בצל,  עגבניות, בשר והמים

 אם הולכים על  עוף להוסיף באמצע הבישול (העוף מצריך פחות זמן בישול).

 

לסגור את הסיר ולהביא לרתיחה ושריקת הסיר, לסגור כפתור ולהנמיך את האש, לבשל בערך כשעה, תלוי בסיר שלכם ובמהירות שלו.

 

לפתוח את הסיר לחץ לאחר ששחררתם את האוויר תחת זרם מים, להוציא את הבשר אם הוא מבושל מספיק, להניח בצד.

לרסק מעט את הירקות אם נשארו שלמים, להחזיר את הבשר

לסיר להוסיף תבלינים וכוסברה  לבשל כ-10 דקות.

 

בהצלחה רבה! ליאורה ליליאן


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם