קציצות בשר ועוף ברוטב (שילוב של חצי בקר חצי עוף)
חומרים:
500 גרם בשר בקר טחון
500 גרם בשר עוף/הודו טחון
4 בצלים גדולים קצוצים ומטוגנים
1-2 ביצים (תלוי בגודל)
כפית מרק עוף
פלפל שחור
מלח
1/2 כוס פירורי לחם
1/2 כפית קינמון
לרוטב:
קופסה רסק עגבניות קטנה, מלח, פלפל שחור, מרק עוף מעט משמן הטיגון, + 2 כוסות מים .
אופן ההכנה:
ללוש הכול יחד להרטיב טיפה את הידיים ליצור קציצות ארוכות לטגן בשמן חם ועמוק.
בסיר להוסיף: 2 כוסות מים, קופסה קטנה רסק עגבניות, מלח, פלפל, מרק עוף, מעט משמן הטיגון,
להביא לרתיחה להוסיף את הקציצות לבשל כ-20 דקות עם מכסה ו-10 דקות נוספות ללא עד לרוטב סמיך.
בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן
|