טנזיה
100 גרם משמש יבש 100 גרם שזיפים שחורים יבשים 100 גרם אגוזי מלך שלמים 100 גרם תאנים יבשים 1 בצל גדול קצוץ 2 כפות סוכר 1/2 כפית קינמון מעט ציפורן לפי הטעם 1/2 כוס יין מתוק 1/2 כוס מיץ תפוזים
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל עד להזהבה, להוסיף את הסוכר עד שיימס, להוסיף את המיץ והיין ולהביא לרתיחה. (להשרות את הפירות כ-1/2 שעה במים ולשטוף), להוסיף את הפירות, ולבשל כ-20 דקות בערך.
בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן
|