x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 



רולדות תמרים ואגוזים

 

 

חומרים:

4כוסות קמח

1/2 כוס מיץ תפוזים

1 מרגרינה 200 גרם (עדיף חמאה)

1/2 כוס שמן

1 שקית סוכר וניל

1 שקית אבקת אפיה

קליפה מגוררת מתפוז

 

מילוי:

ממרח תמרים

אגוזי מלך קצוצים גס

קוקוס

אופן ההכנה:

ללוש את חומרי הבצק היטב, לחלק ל-3 כדורים שווים, לרדד על משטח מקומח למלבן בינוני, למרוח בנדיבות ממרח תמרים לפזר אגוזים להוסיף קוקוס, לגלגל להניח בתבנית אפיה רצוי על נייר פרגמנט לסמן בסכין את עובי הפרוסות.

לאפות בחום בינוני בתנור שחומם מראש עד להזהבה. לחתוך בעודן פושרות עם סכין משוננת, לקרר היטב ולפזר אבקת סוכר.

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן

lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם