x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 


 
חלויה דלעזין

חומרים:

2  כוסות קמח

2  בצים

2  כפות שמן

1/4  כוס מים                                             

 1 כפית אבקת אפיה

 

שמן לטיגון עמוק

 

לשזף סוכר:

2  וחצי כוסות סוכר

 2 וחצי כפיות מיץ לימון

 2 וחצי כפות מים

 

אופן הכנת הבצק: ללוש היטב את חומרי הבצק, לחלק למס' כדורים, לגלגל כל כדור לרצועה ארוכה ודקה ככל האפשר,

לחתוך חתיכות קטנות לפזר טיפה קמח כי קשה להרים את הכדורים,

לטגן בשמן עמוק וחם עד לקבלת צבע חום.

 

אופן הכנת הקרמל: לשים את כל חומרי השזף בסיר ולהמיס על האש עד לקבלת קרמל נוזלי, להוסיף את כדורי הבצק המטוגנים

)להשתדל שהקרמל יכסה את כל הבצק), להעביר למשטח משומן

היטב ולרדד עם מערוך גדול ככל האפשר, כשמתייבש מעט להתחיל לחתוך למעוינים /ריבועים,

להיעזר במערוך וסכין גדולה ראה תמונה.

 לפני שמתקרר לגמרי לשחרר מהמשטח עם סכין מדי פעם

שיהיה קל להרים לאחר הקירור המלא.

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן

lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם