x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

http://lioraskitchen.koral.co.il/IOS/Users/lioraskitchen.koral.co.il/NewsNetIcons/3970813755.jpg

 

מרק חרירה (משי)

 

חומרים:

 כמה חתיכות בשר מעט שומני (שריר למשל)

2  חתיכות עצם עם מוח, או 2 כנפיים, או סתם חתיכת עוף

1 כוס חומוס (להשרות במים כול הלילה)

1 כוס עדשים ירוקים/חומים (לא קטנטנים)

3-4  עגבניות קלופות וחתוכות

3-4  בצלים קצוצים

3-4  עלי סלרי מקולף מסיבים וחתוך

10 כוסות מים

2  כפות קמח + כוס מים (לערבב לבלילה)

2  לימונים סחוטים

 מעט שמן לטיגון

 צרור כוסברה

 חופן אטריות דקות שקופות

 מלח

 פלפל שחור

 כף מרק עוף

 

אופן ההכנה:

לטגן את הבצל עד להזהבה קלה, להוסיף את העגבניות ולאדות היטב, להוסיף את הבשר, העצמות המים,החומוס, העדשים, הסלרי, ולבשל (רצוי בסיר לחץ) בסיר עם מכסה אטום היטב עד להתרככות הבשר.

 

להסיר את המכסה, במידה והחלטתם ללכת על הכנפיים זה הזמן להוסיף לסיר לבשל עוד 15 דקות לפחות.

 

להוסיף תבלינים, כוסברה ולימון. לבשל כ-5 דקות נוספות, להוסיף את האטריות.

 

לקחת את הבלילה של המים וקמח ולהוסיף לסיר לערבב כול הזמן עד שהמרק מקבל סמיכות.

 

בהצלחה רבה! ליאורה

lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם