x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

קרם בווריה (מצע בישקוטים) תבנית מלבנית

חומרים:

4 ביצים גדולות

1 כף מים רותחים

1 כוס חלב

שקית ורבע ג'לטין  (17 גרם בערך)

2 קופסאות שמנת מתוקה (קרים ביותר 15 דקות בפריז)

1 כוס סוכר

2 שקיות סוכר וניל

1 חב' בישקוטים

1 כוס נס קפה חזק (ללא חלב)

אופן ההכנה:

  • להפריד את הביצים להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר היטב.

     

  • להקציף את החלמונים עם כף מים רותחים, ומחצית כוס הסוכר הנותר עד לקבלת קצף בהיר ותפוח.

     

     

  • לנער את השמנת מתוקה לפני הכנסתה למיקסר ולהקציף היטב עם הסוכר וניל לקצף יציב.

     

  • לערבב את החלב עם הז'לטין לחכות 5 דקות ולהניח על האש, לחמם עד לנקודת רתיחה כל הזמן לערבב, לצנן מעט.

     

     

  • לאחד את  הכול ביחד בתנועות עטיפה ולבסוף להוסיף את הז'לטין  לאט לאט ולערבב כל הזמן.

     

  • לטבול את  הבישקוטים בנס קפה ולסדר שכבה על תבנית מלבנית, להוסיף את התערובת להכניס להקפאה לפחות שעתיים.

מגישים עם סירופ שוקולד ואגוזי מלך קצוצים.

נ.ב. לא חייבים מצע של בישקוטים זו תוספת שלי להפוך את הקינוח לעוגה.

 

 

בהצלחה רבה!

ליאורה-ליליאן

 


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם