x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

 סלט זעלוק

 

http://lioraskitchen.koral.co.il/IOS/Users/lioraskitchen.koral.co.il/NewsNetIcons/6555640767.jpg

 

חומרים:

1  חציל גדול

1  גמבה אדומה

1  גמבה ירוקה

1  פלפל חריף (לא חייב)

 לימון

 מלח

 פלפל שחור/לבן

 רבע כוס שמן רגיל/זית

3-4  שיני שום מרוסק

 

אופן ההכנה:

לעטוף את החציל בנייר כסף עבה במיוחד להניח על רשת על אש גלוייה של הכיריים ולהפוך מידי פעם עד שכל הצדדים יהיו רכים, ללחוץ כל הזמן ולבדוק שלא נשארו חלקים קשים. להסיר את נייר הכסף ולהניח במסננת להורדת הנוזלים שהצטברו.

 

לאחר שהחציל התקרר, להניח על קרש חיתוך ולהסיר בעדינות את הקליפה

לאחר מכן למעוך מעט עם מזלג.

 

לקלו את הפלפלים על רשת על אש גלויה של הכיריים לשרוף מכל הצדדים, להכניס לשקית ניילון ולאטום עד שיצטנן,  לאחר מכן לקלף ולחתוך קצוץ

להוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב.

 

הערה: אפשר לקלו את החציל גם ללא נייר אם לא אכפת לכם ללכלך מעט את הכיריים.

 

בהצלחה רבה! ליאורה ליליאן


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם