(
סהרוני בצק שמרים עם בוטנים וקקאו
חומרים לבצק:
4.5 כוסות קמח
4 חלמונים
30 גרם שמרים/שמרית
3/4 כוס חלב פושר או מים
1/4 כוס סוכר
200 גרם מרגרינה מומסת
חומרים למילוי:
2.5 כוסות בוטנים קלויים וטחונים
4 כפות גדושות קקאו
1.5 כוסות סוכר
100 גרם מרגרינה בלי מלח מומסת מעט במיקרו.
אופן ההכנה: ללוש את כל חומרי הבצק היטב, להניח ללילה או למס' שעות במקרר, לחלק ל-4 כדורים שווים, לרדד כל כדור לעלה דק,
למרוח עם מברשת מרגרינה מומסת או שמן.
לפזר בנדיבות מהתפזורת, להדק היטב עם כפות הידיים, לחתוך את העלה ל-4 משולשים ומכל משולש לחתוך ל-3 משולשים, לגלגל לסהרון.
להניח בתבנית להתפחה ורק לאחר מכן להכניס לתנור אפיה שחומם מראש, לאפות בחום בינוני 170 מעלות עד לקבלת צבע חום זהוב.
בהצלחה רבה! ליאורה - ליליאן
|