x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

 

              

  

סהרוני בוטנים עם ציפוי שוקולד (25 יח') 

 

חומרים:

 250  גרם בוטנים קלויים וטחונים בקליפתם (3+כוסות)
 3 כפות קמח קלוי על מחבת (לא לשרוף
(

כוס  סוכר

 3 ביצים בינוניות 

1/2  כפית קינמון

1/2  כפית ציפורן (אם אוהבים)   

רבע  כפית אבקת אפיה
 4 כפות שמן

ציפוי:

1 כוס בוטנים קלויים וקצוצים גס לציפוי

         250 גרם טבעות שוקולד, או כל שוקולד מריר מובחר

אופן ההכנה

להקציף את החלבון עם הסוכר היטב להוסיף את החלמונים ולהמשיך להקציף. להוסיף את שאר החומרים וללוש היטב כשהעיסה מתקשה ומאפשרת לגלגל בידיים, לשמן טיפה את הידיים וליצור כ-25 כדורים, לגלגל לנקניקים קטנים ולעגל לסהרון.

 

לטבול כל סהרון בחלקו העליון בקערת הבוטנים הקצוצים. 
להניח על
נייר אפייה במרווחים קלים,לאפות כ-20 דקות בחום 180 מעלות ועוד כ-5 דקות כשהתנור מכובה לקבלת קרנצ'יות. 

לאחר הצינון לטבול את הקצוות בשוקולד מומס, להניח על נייר אפייה עד להתקרשות.

 

אופו הכנת הציפוי:

לשים בתוך כלי יבש  את השוקולד להניח את הכלי עם השוקולד לתוך כלי נוסף עם מים, להביא לרתיחה ולהנמיך, להמיס היטב את השוקולד ולטבול את העוגיות בקצוות.

(להשתדל שלא יכנסו מים לשוקולד).

 

 

בהצלחה רבה ! ליאורה-ליליאן

 

 


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם