x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

באווריה תות שדה

 

 

חומרים:

1 קופסת תות שדה טריים (1/2 קילו בערך)

2 שמנת מתוקה (קרה מאוד)

1 כוס חלב

2 שקיות ז'לטין  (14 גרם כל אחת)

4 ביצים

1 כפית מים רותחים

1 כוס סוכר

3 סוכר וניל

1 חב' בישקוטים לבסיס

 

            אופן ההכנה:

  • לחתוך את התותים ל-4 לשטוף היטב ולסנן מהנוזלים.
  • להכניס את התותים למעבד מזון (מג'מיקס) ללחוץ בפולסים מס' פעמים  עד לקבלת תות גרוס מעט אך לא מיימי מדי.
  •  

 להפריד את הביצים, להקציף את החלבונים היטב עם חצי כוס סוכר,  את החלמונים להקציף בנפרד עם חצי כוס סוכר הנותרת והמים הרותחים עד לקבלת קצף בהיר.

  •  
  •  לנער היטב את השמנת המתוקה ולהקציף עם הסוכר וניל עד לקבלת קצפת סמיכה.
  •  
  • לערבב את הז'לטין עם החלב היטב, להניח על האש לערבב כול הזמן עד להמסת הז'לטין  (לא להרתיח).
  •  
  • להכניס את התותים המרוסקים לחלמונים המוקצפים לערבב היטב, להוסיף את החלבונים ולערבב היטב, להוסיף את השמנת המוקצפת ולערבב היטב, בסוף להוסיף את החלב עם הז'לטין ולערבב היטב. 
  •  
  • לקחת תבנית מלבנית - אפשר חד פעמית, להרטיב את הבישקוטים בחלב או נס קפה קר (לטבול ולהרים מיד), לסדר בסיס על כל משטח התבנית.לשפוך את כל העיסה. להכניס לקירור למס' שעות למקפיא. 
  •  
  • ניתן להגיש עם סירופ בטעם תות שדה זה משתלב יפה. 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן

 


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם