x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

 

בורקס עם מילוי גבינה ותפוחיאדמה

 

 

 

החומרים: (22 יח')

 

חב' בצק עלים 1 קילו (רצוי מחמאה)

 

מילוי גבינה ותפוחי אדמה

 

3 תפוחי אדמה בינוניים מבושלים ומעוכים (פירה)

 

250 גרם גבינה טוב טעם של טרה

 

100  גרם גבינת קשקבל מגורדת

 

100 גרם גבינה בולגרית או צפתית מגוררת

 

 1ביצה טרופה למריחה על הבצק

 

1 ביצה נוספת ללוש עם המילוי

 

מלח לפי הטעם

 

שומשום לציפוי

  

 אופן ההכנה:

 

ללוש הכול יחד

 

מילוי נוסף:

 

בצלים גדולים קצוצים

 

1/4  כוס שמן

 

1  קופסה קטנה פטריות חתוכות

 

3  תפוחי אדמה מבושל לפירה

 

50  גרם גבינת קשקבל מגורד

 

 מלח

 

 פלפל

 

 כפית אבקת מרק בצל

 

 כפית אבקת מרק פטריות

 

 

אופן ההכנה:

לטגן את הבצל עד להזהבה, להוסיף את הפטריות ולטגן עוד 5 דקות ביחד, להוסיף תבלינים ולצנן, לערבב היטב עם הקשקבל.

לרדד את הבצק על משטח מקומח לעובי 1 ס"מ, לחתוך למרובעים, למלא במילית, למרוח ביצה טרופה ולפזר שומשום, לאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד קבלת צבע חום בהיר.

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן  

 

 

 


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם