x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

http://lioraskitchen.koral.co.il/IOS/Users/lioraskitchen.koral.co.il/NewsNetIcons/6398116515.jpg

 

דג חריימה

 

החומרים:

5  דגי אמנון -  הם באים חצויים בווקום/ או כל דג אחר 

5-6  שיני שום גדולות מרוסקות

1  פלפל חריף ירוק

  כפית כמון (רצוי ביתי(

 קופסה קטנה של רסק עגבניות

1  כף גדושה אריסה ביתית

 כפית מלח

1/2 כוס שמן

 כוס וחצי מים

 מיץ מלימון סחוט

 

אופן ההכנה:

 לפני הבישול רצוי להשרות את הדגים במיץ לימון ומלח גס כ-2  שעות, לשטוף אך לא הרבה, ולגשת להכנת הרוטב, לקחת סיר גדול מעט שטוח לדגים

לחמם את השמן להוסיף את השום ולטגן עד להזהבה, להוסיף את שאר החומרים להביא לרתיחה עד שהרוטב יסמיך מעט, 

להוסיף את הדגים, לבשל עם מכסה כ-10 דקות, להסיר את המכסה ולבשל עוד כ-15 דקות להרטיב את הדגים כל הזמן עם הרוטב,

 בניגוד לדג מרוקאי החריימי דורש יותר רוטב אבל חייב להיות סמיך ולא מיימי.

 

בהצלחה רבה ליאורה-ליליאן


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם