x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

 

 

עוגת קרמבו

טורט (אופציה 1)

6 ביצים

1 כוס סוכר

3 כפות קמח

3 כפות קקאו מנופה

2 כפות שמן

אופן ההכנה:

להקציף את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב מאוד,

להוסיף את החלמונים ולהמשיך להקציף עוד כ-5 דקות.

להוסיף את הקמח, קקאו ושמן, ולערבב בזהירות רבה על מנת לא לשבור את הנפח, להעביר לתבנית מלבנית משומנת, לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-15-20 דקות, לבדוק עם קיסם.

טורט: (אופציה 2)

5 ביצים 

1 כוס סוכר

1 חב' אינסטנס פודינג שוקולד

2 כפות קקאו

אופן הכנת הטורט:

להקציף את החלבונים עם הסוכר היטב, להוסיף את החלמונים בסוף להמשיך להקציף עד לקבלת קצף יציב.

להפסיק ההקצפה ולערבב בזהירות את הפודינג שוקולד וכף הקקאו על מנת לא לשבור את הקצף.

להעביר לתבנית מלבנית משומנת, להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות כ-15-20 דקות

לוודא שזה יבש.   

קרם: (רצוי כמות וחצי)

1 שמנת מתוקה

1 כוס חלב

1 אינסטנס פודינג וניל

אופן הכנת הקרם:

להקציף את 3 המרכיבים עד לקבלת קצף חזק, למרוח על הטורט כשהטורט קר.

ציפוי:

1/4 כוס שמנת מתוקה

150 גרם שוקולד מריר

 

אופן הכנת הציפוי:

להכניס את השמנת למיקרו-גל ל-60 שניות להוציא, להוסיף את השוקולד ולערבב היטב עד לקבלת מרקם חלק.

לשפוך על העוגה ולהטות את התבנית שהשוקולד יצפה את כל העוגה.

 

בהצלחה רבה!

ליאורה -ליליאן גולן


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם