x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

עוגת תפוחים -עם ציפוי קצף ופירורים

 

חומרים לבצק:

1 חב' קמח אוסם

1 חבילה מרגרינה

1/2 כוס סוכר

1 סוכר וניל

6 חלמונים

 

חומרים למילוי:

10 תפוחי גרנד בינוני (מקולף וחתוך לקביות קטנות)

1 סוכר וניל

רבע כוס ליקר רצוי (אמדיאוס)

50 גרם מרגרינה

1/2 כוס סוכר

 

ציפוי:

6 חלבונים

1/2 כוס סוכר

1 חב' אינסטנס פודינג וניל

 

אופן ההכנה:

ללוש את חומרי הבצק, לרפד תבנית מלבנית בינונית ב-2 שליש מהבצק, (שליש לשמור בהקפאה), לאפות בחום בינוני עד להזהבה קלה.

לקלף את התפוחים, להוציא את הליבה ולחתוך לקוביות, לשים בכלי בישול את כל חומרי המילוי

ולבשל על אש גבוהה כ-5 דקות, לקרר.

 

להקציף את החלבונים, להוסיף בהדרגה את הסוכר, להוסיף את האינסטנס פודינג להמשיך להקציף

עד לקרם יציב. לשטח את התפוחים על הבצק האפוי מעט, למרוח את קצף הפודינג, בפומפייה גסה לגרד את הבצק מעל הקצף ,

 להכניס לתנור בחום בינוני לאפות עד להזהבה.

 

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם