x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

View Full Size Image  View Full Size Image

 

 

סופריטו   (ל-4 סועדים)

 

חומרים:

2 כרעיים חתוכים

6 תפוחי אדמה חתוכים

2 בצלים גדולים קצוץ

6 שיני שום כתושים

3-4 כוסות מים

כף מרק עוף

פלפל שחור

מלח

כורכום

 

אופן ההכנה:

·        להכניס לקערה את תפוחי האדמה החתוכים לכסות במים, להוסיף כפית    מלח להשרות כשעה בערך.

 

·        לטגן את השום והבצל עד לקבלת צבע זהוב חום ולהניח בצד.

 

·        לנגב את תפוחי האדמה היטב ולטגן בשמן עד לקבלת צבע חום.

 

·        לצפות את חתיכות העוף בקמח לנער היטב ולטגן באותו שמן עד לקבלת צבע חום יפה.

 

·        בסיר לשים את המים והתבלינים להביא לרתיחה ולהכניס את העופות המטוגנים לכסות ולבשל כ-1/2 שעה עד להתרככות העוף.

 

·        להוסיף את הבצל והשום המטוגנים ואת תפוחי האדמה המטוגנים לבשל עם מכסה כ-10 דקות לאחר מכן להוציא את המכסה ולהמשיך לבשל  עד לקבלת סמיכות.

·        במידה ולא נשארו נוזלים אפשר להוסיף עוד כ-1/2 כוס.

 

בהצלחה רבה ! ליאורה


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם