x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

עוגת פרג עם בצק פריך

 

חומרים לבצק:

150 גרם מרגרינה

3/4 כוס סוכר

4 כפות מים קרים

1 חלמון ביצה

3 כוסות קמח

 

אופן ההכנה : ללוש את חומרי הבצק לשים במקרר לשעה.

 

חומרים למילוי:

200 גרם פרג טחון טרי

1 כוס סוכר

3/4 כוס חלב

להביא לרתיחה את החלב, הסוכר והפרג ולהוריד מהאש

להוסיף:

3 חלמונים

1/4 מרגרינה

מיץ וקליפה מחצי לימון

4 חלבונים      (להקציף את החלבונים עם הסוכר ולהוסיף בתנועות עטיפה למילוי הפרג)

1/2 כוס סוכר

 

אופן ההכנה:

לחלק את הבצק ל-2, לרדד חלק אחד ולהניח לאט  על  תבנית מלבנית בינונית,

לשפוך את המילוי מעל, לרדד את החצי השני למלבן בקוטר התבנית לגלגלו על המערוך, להניח את המערוך על קצה התבנית ולהתחיל

לשחרר לאט לאט על המילוי בזהירות רבה, לדקור עם מזלג את הבצק ,לאפות בחום בינוני  רצוי לא להזהיב.

כשהעוגה קרה לפזר אבקת סוכר.

 

 

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן

lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם