x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

עוגיות מרוקאיות

trefle2View Full Size ImageView Full Size Image View Full Size Image

 

ריזמת אלערוסה (מהמטבח האלג'ראי)

 

 

חומרים לבצק:

 כוסות קמח

1/2  מרגרינה רכה

 קורט מלח

 מים לפי הצורך

 מעט תמצית מי הדרים (תפוזים) או מי זהר לטעם

 כפית תמצית וניל

 

מילוי:

3  כוסות מרציפן ביתי (ראה מתכון) לחלק ל-3 כדורים, לערבב כל חלק בצבע   

  מאכל.

1  ביצה

1/2  כוס קוקוס (לא חובה)

 מעט גרידת לימון

2  צבעי מאכל שונים

 אגוזי לוז להידוק הבצק במרכז ולקישוט

 

ציפוי:

סירופ דבש ביתי (ראה מתכון)

 

אופן ההכנה:

ללוש את חומרי הבצק היטב לתת לנוח 20 דקות, לחלק את הבצק ל-3 כדורים

לרדד כל עלה לעלה לא  דק מדי ולחתוך משולשים, להניח 3 כדורי מרציפן בצבעים שונים ולקפל (ראה תמונה) ,להכניס באמצע שקד, אגוזי לוז, פרח מבצק צבעוני  או כל שעולה על דעתכם זה גם ליופי וגם להידוק הבצק.

 

לאפות בחום בינוני 180 מעלות מעט (בערך 10-15 דקות) עוגיות אלו צריכות להישאר לבנות כמעט. 

 

 לאחר שהתקררו לטבול אותם בסירופ דבש.

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם