x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

בע בע - עוגיות מהמטבח העירקי

 

                

 

 

 

חומרים: (64 יח')

1  קילו קמח

4  כפות סוכר

 כף חוויג'

1  שקית שמרים יבשים (עולה עולה)

 שתיים וחצי עד שלוש כוסות מים פושרים

1/2 כוס שמן

1 מרגרינה  רכה (200 גרם) ללא מלח

 כפית מלח

 

 מילוי:

1/2  חב' תמרים מעוכים בווקום (להכין 64 כדורים)

 

 ציפוי:

1 ביצה טרופה

50  גרם סומסום לבן

 

 אופן ההכנה:

 ללוש ולעבד היטב את חומרי הבצק ( להוסיף נוזלים לפי  הצורך).

לחלק ל-64 כדורים שווים, ליצור שקע בכול כדור להכניס כדור מהמילוי לסגור ולהדק את התפר, להניח על השולחן לרדד מעט לאורך ולרוחב לקבלת עיגול לא עבה.

 

להניח על נייר אפיה לדקור במזלג כל עוגייה היטב,  למרוח ביצה טרופה ולפזר סומסום.

 

לאפות בחום בינוני בתנור שחומם מראש 170  מעלות עד לקבלת צבע זהוב חום.

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן

 


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם