x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

תלתלי שילר

 

 

                       

   

 

חומרים:

750 גרם בצק עלים

13-14  קונוסים ממתכת (אני עוטפת את הקונוסים בנייר כסף זה מקל על שחרורם)

.

אופן ההכנה:

לחלק את הבצק ל-2 חלקים, לרדד כול חלק על משטח מקומח לעלה מלבני דק 1/2 ס"מ בערך,לחתוך רצועות של 5 ס"מ בערך, ללפף מהקודקוד כלפי מטה בצורת ספירלה כאשר חציו מונח על הגלגול הקודם.

להכניס לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות, לאפות עד שישחים יפה.

 

חומרים לקרם פטיסייר:

2  כוסות חלב

1/2  כוס סוכר

שקיות סוכר וניל

 כפית תמצית וניל

2  קורונפלור גדושות

2  חלמונים

 

1  שמנת מתוקה (קרה מאוד)

1/2  חב' אינסטנס פודינג וניל

 

אופן הכנת קרם פטיסייר 

לשים בכלי: 1 כוס חלב, את סוכר, סוכר וניל ותמצית הווניל, להניח על אש גבוהה עד לכמעט רתיחה ולהנמיך.

בכלי נפרד לערבב היטב את הכוס חלב הנותר, קורנפלור וחלמונים, לערבב היטב שלא יהיו גושים

ולשפוך לחלב החם,  ולערבב כל הזמן עד שהתערובת תתקשה ותייצר בועות,

לקרר היטב.

 

להקציף את השמנת עם האינסטנס פודינג,לערבב היטב עם הקרם פטיסייר, להניח לקירור במקרר,

למלא שקית זילוף בקרם ולזלף לתוך הקונוסים, למי שאין אפשר למלא עם כפית.

לפזר אבקת סוכר בצורה נדיבה מכול הצדדים.

 

בהצלחה רבה! ליאורה

 


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם