x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

http://lioraskitchen.koral.co.il/IOS/Users/lioraskitchen.koral.co.il/NewsNetIcons/3663942287.jpg

מחמר/מעקודה-(פשטידת תפוחי אדמה מרוקאית)

4 תפוחי אדמה בינוניים

6 ביצים

פטרוזליה קצוצה

מיץ מלימון קטן

כפית מרק עוף

מלח

פלפל

כפית אבקת אפיה

1 גזר מבושל חתוך לקוביות

3 כפות אפונה קפואה

3/4 כוס שמן

 

אופן ההכנה:

לקלף את תפוחי האדמה לחתוך ל-4 ולבשל עד לריכוך, לסנן את הנוזלים ולמעוך לפירה, לטרוף היטב את הביצים ולערבב עם  שאר החומרים.

 

 לקחת סיר בינוני עמוק, להוסיף את השמן עד שירתח היטב, לשפוך בזהירות את כל התערובת לסיר ולבשל  כ-5 דקות על אש גבוהה ואז להנמיך ולכסות, לבשל עד שפני הפשטידה יבש.

 

לשחרר בזהירות עם סכין מסביב, לנער את הסיר על מנת לוודא שהפשטידה משוחררת, להניח צלחת על הסיר ולהפוך את הסיר יחד עם הצלחת, להחזיר בזהירות את החלק הלא אפוי לסיר להמשיך לבשל על אש נמוכה עוד כ-10 דקות ללא מכסה.

 

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם