x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

סהרוני קוקוס וטחינה

חומרים לבצק:   (32 סהרונים)

500 גרם קמח

3/4 כוס מים

3/4 כוס שמן

125 חמאה/מרגרינה

1 שקית אבקת אפייה

1 שקית סוכר וניל

אופן ההכנה:  

ללוש הכל יחד לשים במקרר לשעה.

מילוי:

1 כוס טחינה

1 כוס קוקוס

1 שקית אבקת סוכר (100 גרם)

אופן ההכנה:

לערבב הכל יחד

דבש לציפוי:

2 כוסות סוכר

1 כוס מים

1/2 לימון סחוט

אופן ההכנה:

להביא לידי רתיחה ולהנמיך את האש, לבשל עד לקבלת צבע זהוב צמיגי.

ציפוי:

150 גרם קוקוס

אופן ההכנה:

לחלק את הבצק ל-4 כדורים, לרדד כל חלק על משטח מקומח, לחתוך ל-4 משולשים וכול משולש

 ל-2 או ל-3. (תלוי בגודל שתבחרו גדולים או קטנים).

להניח נקניקיה מהמילוי בקצה הרחב ולגלגל  עד הסוף, ליצור צורת של סהרונים, לאפות על 180

מעלות כ-20 דקות או עד לקבלת צבע צהוב חום.

לצנן, לטבול בסירופ  כשהוא חם (לא רותח) ולגלגל בקוקוס.

 

בהצלחה רבה! ליאורה


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם