x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

רולדת תמרים ומיני אגוזים

 



חומרים:

1  חב' תמרים מעוכים 500 גרם

 200 גרם סוכר

1/2  כוס מים

1  שקית סוכר וניל

1  כפית קינמון

250  גרם אגוזי מלך

250  גרם אגוזי אדמה קלויים מעט

125  גרם פיסטוקים  קלויים  וקלופים

125  גרם אגוזי לוז קלויים וקלופים

200  גרם שומשום קלוי לציפוי

 

אופן ההכנה:

 

בכלי לשים את הסוכר, מים, סוכר וניל וקינמון, להביא לרתיחה ולהוסיף את התמרים, לבשל עד לקבלת עיסה צמיגית ככול האפשר, מבליעים את כול סוגי הפיצוחים בעיסת התמרים בעודה חמה.

 

להמתין שיצטנן לשמן את הידיים וליצור 2 גלילים עבים או 4 ארוכים ודקים .

 

לפזר את השומשום על נייר פרגמנט ולגלגל את הגלילים היטב לצפות מכול הצדדים,להכניס לכלי סגור למקרר למס' שעות.

לאחר מכן להוציא ולחתוך פרוסות יפות, להניח בתוך עטרות נייר.

 

בהצלחה רבה! ליאורה

 


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם