x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

  

 

 

מציות מרוקאיות (ררייף)

חומרים:

1 כוס שמן

1 כוס סוכר

כוס וחצי מים/מיץ תפוזים

3 שקיות אבקת אפיה

2 כפות גדושות סומסום לבן

2 כפות אניס טחון

2 כפות קצח

700 גרם קמח  

 

אופן ההכנה:

להכניס את כל החומרים לקערה ואת הקמח בהדרגה, ללוש לבצק לא קשה, לתת לנוח כ-10 דקות,

לחלק למס' כדורים, לרדד כל כדור על משטח מקומח לעלה דק, ליישר את הצדדים בגלגלת חיתוך

מיוחדת לכך שיתקבל מלבן.

לחתוך לריבועים, לעבור עם גלגלת מיוחדת למיציות (זררה) לאורך כל ריבוע, להניח על נייר אפיה,

להכניס לתנור שחומם מראש  180 מעלות עד להשחמה יפה.

 

                                                                                                             

הצלחה רבה! ליאורה-ליליאן

lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם