x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 


 

 

 אוזני המן (25 יח')

 

בצק:

1 קמח אוסם קטן (350 גרם)

200 גרם חמאה

1 ביצה

5 שקיות סוכר וניל

גרד מחצי לימון

 

מילוי פרג:(הכמות מספיקה לכמות בצק כפול)

1 כוס חלב

3/4 כוס סוכר

2 כוסות פרג טחון טרי

50 גרם חמאה

גרד מחצי לימון

50 גרם אגוזי מלך קצוצים

 

אופן ההכנת הבצק:

ללוש את חומרי הבצק לעטוף בניילון להכניס למקרר ל-1/2 שעה.

 

אופן הכנת המילוי:

להביא את החלב והסוכר לרתיחה, להוסיף את הפרג ולבשל 5-10 דקות, להוסיף את החמאה והגרד לימון. לצנן להוסיף את האגוזים, להכניס למקרר לפחות שעה.

 

לחלק את הבצק ל-3 כדורים, לרדד לעובי 1/2 ס"מ, לקרוץ עיגולים בכוס, להניח מילוי באמצע להדק היטב 3 קצוות.

לאפות בחום בינוני 180 מעלות 15-20 דקות,לא להשחים אוזני המן צריכים להישאר בהירים.

                                                                                                                      

  אוזני המן – פרווה

6 כוסות קמח רגיל

4 חלמונים

1 כוס סוכר

1 חבילת מרגרינה

1/2 כוס שמן

1 חבילת  אינסטנס פודינג וניל

1 שקיות אבקת אפיה

1 כוס מיץ תפוזים סחוא

1 שקית סוכר וניל

 

מילוי:                                                                                   

אפשרויות:

1. מחית תמרים עם אגוזי מלך קצוצים גס.

2. ריבה עם אגוזי מלך קצוצים גס.

 

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן 

 



 


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם