x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 





עמבבר - עוגיות משקדים וחלבונים

עוגיות מהמטבח הטריפולטאי

חומרים - 25 יח'
500 גרם שקדים קלופים
350 גרם סוכר
4 חלבונים (לבן)
כפית תמצית שקדים
חצי שקית אבקת אפייה
1 כפית קמח מצה
כפית תמצית שקדים
1 סוכר וניל
1/2 שקית אםיה
שקדים שלמים חצויים (לקישוט)

אופן ההכנה:
להשרות את השקדים בקערה עם מים רותחים, כשהמים מתקררים לשפוך את המים ולחזור על אותה פעולה,  (פעולה כפולה זו מקלה על הקילוף). לנגב היטב ולשים במקרר ללילה.

למחרת לטחון ןלהוסיף את כל שאר החומרים ללוש היטב ושוב ולשים יומיים במקרר.

למחרת, לגלגל  לכדורים שווים, להניח על נייר אפייה במרווחים, לנעוץ שקד על כל אחד להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-20 דקןת בערך.

לשחרר את העוגיות בעודן חמות משום שהן נדבקות.

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם