x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

 

מושט אמנון מטוגן

 

חומרים:

4 דגי פילה אמנון

2 ביצים

פטרוזליה קצוצה

3-4 שיני שום כתוש

כפית מרק עוף

פלפל

מלח

1/2 כוס קמח או פירורי לחם דק

שמן לטיגון עמוק

 

אופן ההכנה:

להפשיר היטב את הדגים, לסחוט 1-2 לימונים, להשרות את הדגים במיץ לימון ומלח גס כשעה,

לאחר מכן לשטוף לנגב היטב, בקערה נפרדת לטרוף את הביצים, להוסיף את שאר החומרים,

לצפות  את הדגים קודם בקמח ולאחר מכן בביצים הטרופות, לטגן בשמן  חם ועמוק משני הצדדים, להניח על נייר סופג.  

 

 

אפשרות שנייה טעימה יותר לטעמי:

להשרות את הדגים במשרה הפטרוזליה, שום, ביצים ותבלינים כשעה, לאחר מכן לצפות היטב בפירורי לחם

ולטגן.

 בהצלחה רבה! ליאורה ליליאן


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם