x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

 

 בצק עלים 

 

חומרים:

1 קילו קמח

8 כפות חומץ

8 כפות שמן

3 כוסות מים (כוס חד פעמית)

כף מלח

3 מרגרינות ללא מלח רכות מעט  (מומלץ  להשתמש בחמאה)

 

אופן ההכנה:

ללוש את כול חומרי הבצק היטב חוץ מהמרגרינה, לחלק ל-3 כדורים שווים, לכסות לתת לנוח 10 דקות.

לרדד כול כדור על משטח מקומח היטב גדול ככול האפשר,  למרוח את המרגרינה על כול המשטח ולקפל ל-4 באופן כזה:

 

להביא את החצי מצד ימין לאמצע, להניח עליו את החצי מצד שמאל,

לקפל לאמצע את החלק התחתון, לקפל לאמצע את החלק העליון ולסגור כמו ספר.

לעטוף בניילון ל-3- שעות לפחות, להוציא מהמקרר לרדד שוב היטב על משטח מקומח ולקפל באותו אופן עוד פעמיים בהפרש של 3 שעות בין קיפול לקיפול רק שהפעם ללא מרגרינה.

 

אחרי שהבצק נח לפחות לילה במקרר ניתן להקפיאו ולהוציא לפי הצורך. 

 

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם