x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 



קעק עירקי
 

                                                  

קעק עירקי משמש בעיקר (לא עלינו) לאזכרות, אך לדעתי הם פשוט טעימים סתם שיהיה בהקפאה.

 

חומרים:

1 ק"ג קמח

2.5 כוסות מים בערך

50 גרם שמרים

3/4 כוס שמן

3/4 כוס סוכר

2 כפות חוואיג' טחון

1 ביצה גדולה

 

אופן ההכנה:

ללוש את חומרי הבצק לבצק רך וגמיש, לכסות בניילון להתפחה, ליצור כ-40 כדורים,  (לייצור בייגלה עגול),  לשמן תבנית להניח את הקעקים בתבנית להתפחה נוספת,

לאפות בחום בינוני 180 מעלות עד לקבלת צבע חום בהיר.

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן  


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם