x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

 

 

 

כיסונים עם תפוחי אדמה                   

 

בצק:

3 כוסות קמח

1 ביצה

3/4 כוס מים פושרים                                                                

כפית מלח

 

מילוי:

3 תפוחי אדמה גדולים מקולפים וחתוכים לקוביות

3 בצלים גדולים קצוצים היטב

כפית מלח

כפית אבקת מרק בצל

רבע כוס שמן+

כפית פלפל שחור

 

ציפוי:

4 בצלים גדולים קצוצים

1/2 כוס שמן

 

אופן הכנת:הבצק:

ללוש את חומרי הבצק היטב לכסות עם מגבת למנוחה של 1/2 שעה.

לרדד את הבצק לעלה דק אך לא מדי, לקרוץ עיגולים בכוס או חותכן עגול, להניח כפית מילוי באמצע להדק היטב את הקצוות ולהניח על משטח מקומח.

 

למלא סיר למרק (עמוק מעט) במים עם כפית מלח, ברגע שהמים מתחילים לרתוח לזרוק כ-7-8 כיסונים כל פעם,  לחכות עד שיצופו למעלה, להרים עם כף מחוררת ישר למסננת.

 

אופן הכנת המילוי:

לבשל את תפוחי האדמה, לסנן מהנוזלים ולמעוך לפירה, להוסיף תבלינים,  לטגן את הבצל עד לקבלת צבע חום בהיר להוסיף לתפוחי האדמה כולל השמן טיגון ולערבב היטב.

 

אופן הכנת הציפוי:

לחמם את השמן היטב להוסיף את הבצל לטגן עד לקבלת צבע חום זהוב,

לערבב את הכיסונים שהתקררו היטב בידיים עם הבצל המטוגן והשמן שלו.

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן

lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם