x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

סינרול עוגיות שמרים עם קינמון

4 כוסות קמח

1/2 שקית שמרית

1 חב' אינסטנס פודינג וניל

2 כפות סוכר

כוס ורבע חלב פושר

1 ביצה

50 גרם חמאה מומסת

1/2 כפית מלח

 

מלית:

100 גרם חמאה רכה

2 כוסות סוכר חום כהה (רטוב)

1 כף גדושה קינמון

ביצה טרופה

 

אופן ההכנה:

 בקערה ללוש את חומרי הבצק היטב לכסות להתפיח,  לחלק ל-2 כדורים, לרדד

כל כדור על משטח מקומח, למרוח חמאה על העלה המרודד, לערבב היטב את הסוכר והקינמון, לפזר בנדיבות,

לגלגל לרולדה, לחתוך פרוסות לא דקות ולהניח על מגש אפיה עם נייר פרגמנט להתפחה נוספת,

לטרוף את הביצה ולהבריש את השושנים,

 

לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד לקבלת צבע יפה. 

 

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן

                                                      

lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם