x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

 

עוגת שוקולד עם מילוי קוקוס

 

 חומרים:

3 כפות קקאו

כוס חלב/מים

3/4 כוס סוכר

200 גרם שוקולד מריר

6 חלמונים

1/2 כוס שמן

1/2 מרגרינה

1 שקית אבקת אפיה

כוס קמח (בפסח כוס קמח תפוחי אדמה)

 

מילוי קוקוס:

6 חלבונים

3/4 כוס סוכר

2.5 כוסות קוקוס

 

אופן הכנת המילוי קוקוס: להקציף היטב את הסוכר עם החלבונים, להוסיף את הקוקוס

בתנועות עטיפה.

 

ציפוי:

100 גרם שוקולד מריר

3-4 כפות מים

50 גרם מרגרינה

 

אופן הכנת הציפוי: להכניס את השוקולד והמים לכלי, להמיס על אש קטנה עד להמסה

להוסיף את המרגרינה. ניתן להוסיף מעט תמצית רום או וניל אם אוהבים.

 

אופן הכנת הטורט:

להמיס בכלי את 200 גרם שוקולד מריר, כוס חלב/מים, ו-3 כפות קקאו

עד להמסה כללית, לכבות את האש, להוסיף את המרגרינה והשמן, לתת טיפה להתקרר

ולהוסיף את החלמונים לערבב היטב, להוסיף את הקמח והאפיה, לשים מחצית מעיסת השוקולד בתבנית מלבנית משומנת,

להוסיף מעל את המילוי קוקוס, ומעל הקוקוס למרוח שוב עם כף את המחצית השנייה של עיסת השוקולד.

 

לאפות בחום בינוני כ-15-20 דקות (להשתדל לא לייבש מדי את העוגה), להכניס קיסם אם יצא יבש להוציא מהתנור.

למרוח את הציפוי שוקולד על העוגה.

 

 

 

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם