x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

סיני מוקפץ 

 

View Full Size Image

 

חומרים:

חצי קילו חזה עוף (חתוך לרצועות)

1 גמבה אדומה (חתוך לרצועות)

1 גמבה ירוקה (חתוכה לרצועות)

2 בצלים  גדולים קצוצים

1 סלסלת פטריות טריות רגילות

2-3 גזרים מקולפים וחתוכים לרצועות דקות

2 כפות רוטב סויה (1 להשריה 1 לרוטב)

1 כוס מים לרוטב

 2כפות קורנפלור (1 להשריה 1 לרוטב)

פלפל שחור

3 שיני שום כתוש

1 כפית שמן להשריה

שמן לטיגון

 

אופן ההכנה:

בקערה לערבב  כף שמן, כף סויה, כפית קורנפלור, פלפל שחור,3 שיני שום כתוש, להשרות את חזה העוף בתערובת 20 דקות.

 

בסיר או ווק אם יש, לשים מעט שמן לטגן את רצועות העוף היטב משני הצדדים להוציא מהשמן ולשמור בצד,

להוסיף לסיר הריק את הבצל ולטגן עד לקבלת צבע זהוב. להוסיף את הפטריות ולטגן עד שיספגו כול הנוזלים המופרשים מהפטריות.

 להוסיף את הגזר לטגן מס' דקות ולבסוף להוסיף את רצועות הגמבה הירוקה והאדומה לטגן 3 דקות.

 לכסות את הסיר ולהנמיך את האש ולבשל עוד 5 דקות, להסיר את המכסה להוסיף את העוף המטוגן ולערבב יחד.

 

לקחת כוס מים+כפית קורנפלור+קורט מלח+כפית סוכר+כף סויה, לערבב היטב להוסיף לסיר לבחוש מס' דקות ולכבות את האש.

 

 

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן 

lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם