x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

 

http://lioraskitchen.koral.co.il/IOS/Users/lioraskitchen.koral.co.il/NewsNetIcons/3708031180.jpg

 

לביבות תפוחי אדמה (לטקס)

           

 חומרים:

 4 תפוחי אדמה - גדולים מגורדים בצד הגדול של הפומפייה

2  בצלים גדולים   - מגורדים כנ"ל

 צרור פיטרוזליה קצוצה

8  בצלים ירוקים - קצוצים עם חלק מהעלים הירוקים

3  קישואים - מגורדים כנ"ל

 4 ביצים

 3 כפות גדושות קמח

 1כפית אבקת אפיה (האפייה גורמת להם להיות תפוחים והם וסופגים פחות שמן)

 מלח

 פלפל לבן/שחור

 כפית גדושה מרק עוף אמיתי

 

אופן ההכנה:

לערבב את כל הירקות ולתת לנוח במסננת כשעה, לסחוט עם הידיים כל הזמן את הנוזלים שהצטברו, להעביר לקערה להוסיף את שאר החומרים, לערבב היטב ולתת מנוחה לספיגת הטעמים כ-10 דקות לפחות. 

 

לחמם שמן עמוק רצוי בסיר קטן מטפלון,

ליצור כופתאות בידיים או בכף ולטגן, שלוש או 4 כל פעם, להניח על נייר סופג.

 

מצטברים נוזלים לקראת הסוף להוציא עם כף.

 

 

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן 


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם