x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

עלי סיגר




מתכון למילוי:

עלי סיגר
2 כוסות צימוקים
2 כוסות אגוזי מלך קצוצים גס
1 כוס סוכר
1 כוס מים
לימון סחוט
ציפורן
קינמון

סירופ צמיגי:
2 כוסות סוכר
כוס מיםח
לימון סחוט

אופן ההכנה:

להכין סירופ צמיגי מהסוכר, מים ולימון, להוסיף אגוזים , צימוקים ותבלינים
לבשל עד לספיגת הנוזלים, לצנן ולמלא את עלי  הסיגר בצורת משולש. 

לטגן ולאחר שהתקררו היטב לטבול בצירופ צמיגי.

בהצלחה רבה! ליאורה ליליאן

lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם