x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

<br/><a href="http://i44.tinypic.com/wklrmt.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

 

 

קציצות בשר על האש

 

חומרים:

 

2 קילו בשר בקר

3 בצלים קצוצים היטב

1 חב' פטרוזיליה קצוצה היטב (כ-50 עלים)

1/2 כוס שמן

כפית פלפל שחור

כפית מלח

2 כפות תבלין קבאב לקציצות

כפית כמון

1 כף אריסה ביתית חריפה מעט

 

אופן ההכנה:

 

ללוש היטב את כל החומרים לעיסה טובה לתת לנוח 1/2 שעה לספיגת הטעמים.

להכין קציצות, לקחת צלוחית עם מעט שמן נוסף, למרוח היטב את כפות הידיים לפני כל יצירת קציצה חדשה.

 

להניח על נייר פרגמנט, כל קומה מופרדת על ידי נייר פרגמנט שלא ידבקו.

במצב הזה ניתן להכניס לקופסה עם סגירת הרמטית ולשמור בהקפאה עד השימוש. זה סוג אחד של תיבול .

 

דרך נוספת,במקום בצל לשים כראש שום כתוש ובלי התבלין לקציצות

אלה למעשה הקציצות על האש של המרוקאים.

 

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן

lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם