x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 



בשר ראש בלכמון 


מצרכים:

1 קילו בשר ראש
ראש שום
כף הריסה פיקנטית
1/2 כוס שמן
כף מרק עוף
מלח לפי הטעם
כף פפריקה אדומה
כפית כמון 

אופן ההכנה:
להרתיח את הבשר כ-10 דקות, לשפוך את המים ולמלא מים נקיים שיכסו את הבשר, להוסיף את השום ולבשל עד להתרכחות של הבשר.
להוסיף את שאר התבלינים ולבשל על אש מעט גבוהה עד להסמכת (סמיך) הרוטב .

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן

lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם