x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

 

עוגיות שקדים ואגוזים – חצי ירח

 

חומרים:

500 גרם קמח תופח

250 גרם סוכר

250 גרם שקדים טחונים בקליפתם במג'מיקס (לא קלויים)

 250 גרם חמאה

2 ביצים

1 קליפת לימון מגורד

2 שקיות סוכר וניל
2 כפות מים

ציפוי:

2 כוסות אגוזים קצוצים קטן

1 כפית גדושה קינמון

3/4 כוס סוכר

1-2 חלבון ביצה

 

אופן ההכנה:

ללוש את חומרי הבצק היטב לחלק למס' כדורים, לרדד כל כדור על משטח מקומח לעלה לא דק מדי, להוציא עיגולים עם כוס

לאחר מכן, להניח את הכוס על שליש התחתון ולקרוץ שיתקבל צורת ירח, לערבב בקערה את חומרי הציפוי היטב,

לטרוף את חלבון הביצה למרוח את פני העוגיות לטבול היטב בציפוי, להניח על תבנית אפיה (רצוי על נייר פרגמנט),

להכניס לתנור שחומם מראש לחום בינוני 180 מעלות, לאפות עד לקבלת צבע חום.

    

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן

lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם