x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

 

http://lioraskitchen.koral.co.il/IOS/Users/lioraskitchen.koral.co.il/NewsNetIcons/5732858028.jpg

 

שניצל בטעם בצל (משודרג)

 

 

 1/2 ק"ג שניצל - עוף/הודו

2  ביצים טרופות

1  בצל גדול - מגורד בפומפייה על הצד הגדול

  פלפל לבן/שחור

  כפית מרק עוף

  מלח

  פירורי לחם

  שמן לטיגון עמוק

 

אופן ההכנה:

לגרד לתוך קערה את הבצל גס, להוסיף את השניצל לערבב היטב לתת לבצל להיספג בשניצל כשעה.

 

 לאחר מכן לסחוט היטב את הנוזלים שהצטברו מהבצל שיישאר רק הבצל, להוסיף את הביצים והתבלינים לערבב היטב ולתת מנוחה של 1/2 שעה לספיגת הטעמים.

 

 לצפות את השניצל בפירורי לחם ולטגן בשמן עמוק וחם, מיד אחרי הטיגון להניח על נייר סופג.

 

הערה: הטעם של הבצל מוסיף לשניצל טעם מיוחד.

          

          מי שמעדיף שום יכול לכתוש כ-4 שיני שום במקום בצל.

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן 


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם