x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

שושנים עם קצף וניל

 

 

                        

                          

חומרים לבצק:

2  כוסות קמח

1  חבילה מרגרינה בלי מלח

30  גרם שמרים

1  כף סוכר

2  חלמונים (צהוב(

2  כפות מים קרים

 

חומרים למילוי:

4 חלבונים (לבן)

1 כוס סוכר

1 חב' אינסטנס פודינג וניל

 

אופן ההכנה:

ללוש את חומרי הבצק היטב להכניס למקרר לשעה (עדיף ללילה).

לחלק ל-3 כדורים, על משטח מקומח לרדד כל כדור לעלה דק אך לא גדול מדי.

 

למרוח שליש מהקרם על כל עלה להשאיר טיפה דפנות נקיות, לגלגל בזהירות כשהתפר כלפי מטה.

 

 לחתוך בסכין חדה פרוסות 2 ס"מ כל אחת ולהשכיבן בתבנית כשהקצף כלפי מעלה, לאפות בחום בינוני 180 מעלות עד לקבלת צבע זהוב (לא להשחים).

בגמר האפייה  רצוי לכבות את התנור ולהשאיר את התבנית עוד כ-10 דקות ע"מ שלא יצנחו.

 

אופן הכנת הקרם:

להקציף את החלבונים היטב עם הסוכר, לקראת הסוף להוסיף את האינסטנס פודינג ולהקציף עוד כדקה.

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן  


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם