עוגת גבינה עם פירורים תבנית 24-26 (מוצלחת ביותר לטעמי)
מרכיבים:
לבצק:- 1 חב' קמח אוסם קטן (2.5 כוסות קמח בערך אולי טיפה יותר)
3 חלמונים 3 כפות סוכר
200 גרם חמאה רכה למילוי:- 2 גבינה 5% 2 שמנת מתוקה 3/4 כוס סוכר 3 סוכר וניל 1 חב' אינסטנס פודינג וניל אופןהכנתהבצק:-
לשים את כל החומרים יחד עד לקבלת בצק אחיד מעט מפורר.
לוקחים 3/4 מכמות הבצק ומסדרים על התבנית, אופים כ-10 דקות על חום בינוני.
את יתר הבצק מניחים בתבנית אחרת ואופים בנפרד.
המילוי:-
שמים בקערה 2 שמנת מתוקה, 4 כפות אינסטנס פודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
בקערה נפרדת, שמים את הגבינה, הסוכר, סוכר וניל ואת יתרת האינסטנס פודינג וניל.
מערבבים היטב עם המיקסר למשך 5 דקות עד שמתקבל קרם חלק.
מוסיפים את תערובת השמנת מתוקה לגבינה מערבבים בקיפול ובעדינות.
שופכים את התערובת על הבצק המוכן. את הבצק הנותר מפוררים היטב ומהדקים עם היד.
שמים את העוגה במקרר למשך לילה לפחות לפני ההגשה.
בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן
|