x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

 

 

        עוגת גבינה עם פירורים   תבנית 24-26 (מוצלחת ביותר לטעמי)

 

View Full Size Image             View Full Size Image         View Full Size Image         

 

 מרכיבים:

לבצק:-
1 חב' קמח אוסם קטן (2.5 כוסות קמח בערך אולי טיפה יותר)

3 חלמונים
3
כפות סוכר

200 גרם חמאה רכה

למילוי:-
2 גבינה 5%
2
שמנת מתוקה
3/4 
כוס סוכר
סוכר וניל
1
חב' אינסטנס פודינג וניל

אופןהכנתהבצק:-


לשים את כל החומרים יחד עד לקבלת בצק אחיד מעט מפורר.

לוקחים 3/4 מכמות הבצק ומסדרים על התבנית, אופים כ-10 דקות על חום בינוני.

את יתר הבצק מניחים בתבנית אחרת  ואופים בנפרד.

 

המילוי:-

שמים בקערה 2 שמנת מתוקה, 4 כפות אינסטנס פודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.

 

בקערה נפרדתשמים את הגבינה, הסוכר, סוכר וניל ואת יתרת האינסטנס פודינג וניל.

מערבבים היטב עם המיקסר למשך 5 דקות עד שמתקבל קרם חלק.

מוסיפים את תערובת השמנת מתוקה לגבינה מערבבים בקיפול ובעדינות.

 

שופכים את התערובת על הבצק המוכן. את הבצק הנותר מפוררים היטב ומהדקים עם היד.

 שמים את העוגה במקרר למשך לילה לפחות לפני ההגשה.

 

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם