x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 

טנזיה

100 גרם משמש יבש
100 גרם שזיפים שחורים יבשים
100 גרם אגוזי מלך שלמים
100 גרם תאנים יבשים
1 בצל גדול קצוץ
2 כפות סוכר
1/2 כפית קינמון
מעט ציפורן לפי הטעם
1/2 כוס יין מתוק
1/2 כוס מיץ תפוזים

אופן ההכנה:

לטגן את הבצל עד להזהבה, להוסיף את הסוכר עד שיימס, להוסיף את המיץ והיין ולהביא לרתיחה.
(להשרות את הפירות כ-1/2 שעה במים ולשטוף), להוסיף את הפירות, ולבשל כ-20 דקות בערך.


בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן

lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם