x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 




פריקסה מטורטייה



6-7 טורטיות גדולות או בינוניות

מילוי  בסיסי תפוחי אדמה:
2 תפוחי אדמה גדולים (מבושלים, קלופים וחתוכים לקוביות)
מעט פטרוזליה קצוצה
3 בצלים ירוקים קצוצים
1/4 כוס שמן
מלח
פלפל
חצי לימון סחוט

מילויים נוספים:
אריסה (סחוג) רצוי מעט חריף
ביצים קשות (חתוך לרבעים)
זיתים ירוקים או שחורים
טונה מסוננת משמן

דבק סמיך העשוי: מקמח ומים

אופן ההכנה:
1.  לחמם כ-20 שניות את הטורטיות במיקרו עם מכסה. (הערה): החימום נותן גמישות ורכות 
     לטורטיות ומקל מאוד את הגלגלול. 

2.   להכין סלט תפוחי אדמה מכל המרכיבים, לערבב היטב לתת לנוח 1/2 שעה לספיגת הטעמים.

3.  למרוח  בקצה העליון של הטורטייה לרוחב מעט אריסה, להוסיף כ-2 כפות מסלט תפוחי
     האדמה, מעל להוסיף זיתים, מעל טונה, מעל 2 רבעי ביצה קשה.

     לקפל את הקצוות מהצדדים פנימה מעל המילוי ולגלגל, ל'קראת הסוף למרוח את
     קצה הטורטייה בדבק. 

4.  לחמם  2 כפות שמן במחבט ולהנמיך את האש, להניח את הטורטיות במחבט וכל הזמן לסובב 
     עד לקבלת צבע חום  מכל הצדדים.

בהצלחה רבה! ליאורה ליליאן


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם