x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 


קציצות דגים ברוטב עגבניות



החומרים דרושים:

1/2 ק"ג דג טחון (בקלה)

צרור פטרוזיליה

צרור כוסברה

1 בצל גדול

4-5 שיני שום

2 ביצים

2 כפות גדושות קמח

2 פרוסות לחם מושרה וסחוט/ או 2 כפות פירורי לחם

מלח

פלפל

שמן לטיגון עמוק

 

רוטב:

2 כוסות מים

קופסת רסק עגבניות קטנה

כף אריסה ביתית

מלח

פלפל

מעט מהשמן טיגון

 

אופן ההכנה:

 

לשים את כל החומרים במעבד מזון חוץ מהדגים,  ללחוץ ולשחרר מס' פעמים את כפתור המעבד על-מנת לקבל תערובת קצוצה ולא דייסתית,

לסחוט מעט את התערובת מהנוזלים שנוצרים, לסחוט גם את הדגים הטחונים מנוזלים במידה והוצאתם אותם מההקפאה אחרי הפשרה,

ללוש הכול יחד היטב, לתת מנוחה של 10 דקות לספיגת הטעמים, ליצור קציצות ארוכות או עגולות, ולטגן בשמן עמוק וחם עד להשחמה.

 

בסיר נפרד לשים את חומרי הרוטב יחד ולהביא לרתיחה,  להכניס את הקציצות לרוטב ולבשל על אש גבוהה כ-10 דקות בערך

או עד שמתקבל רוטב סמיך.

 

 

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן 

 

 


lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם