x
בניית אתרים בחינם
                                     
 ממטבחה של ליאורה ליליאן                               

 



אגרול סיני
חומרים: (ל-12 יח' בערך)
24 עלי סיגר ביתיים (או 12 תעשייתיים שהם עבים יותר)
2 בצלים בינוני קצוץ
4 בצל ירוק קצוץ
1/4 כוס שמן
1 סלסלת פטריות ירדן פרוסים
חצי קופסה נבטים מהסוג העבה (שטוף)
2 גזרים גדולים (חתוך לגפרורים)
רבע כרוב קצוץ
3 גבעולים של סלרי קצוץ
כף מרק עוף פרווה
פלפל גרוס
מלח
כף סוכר
כף רוטב סויה (מהסוג הסמיך)
כף חומץ אורז אם יש, או חומץ רגיל
כף קמח 
שמן לטיגון עמוק

לדבק:
קמח ומים (לערבב שיהיה סמיך ולא דליל)

רוטב חמוץ מתוק:
3/4 כוס מים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס חומץ
2 כפות יין לבן
2 כפות סויה
1 כף דבש
1 שן שום כתושה
1 כפית אבקת ג'ינג'ר
מיץ מחצי לימון
מעט טבסקו (לא חובה)
טיפה צבע מאכל אדום (לא חובה)
2 כפות קטשופ
1 כף קורנפלור מדוללת עם מעט מים
 
אופן הכנת מלית הירקות:
לשים במחבת את השמן, לטגן את הבצל עד להזהבה קלה, להוסיף את הבצל הירוק להמשיך לטגן,
להוסיף את הפטריות לטגן, להוסיף את הגזר והסלרי ולטגן עד להתרכחות קלה, להוסיף את הכרוב להמשיך לטגן, ולבסוף להוסיף את הנבטים, להוסיף תבלינים, ואת הקורנפלור שאמור להקשות את הנוזלים.
לתת לעיסה להתקרר (רצוי 1 שעה במקרר).

לקחת 2 עלי סיגר להניח  אחד על השני, לשים מילוי באמצע, לקפל את שני הצדדים  ולגלגל, למרוח דבק בקצה ולהדביק. לטגן בשמן חם ועמוק עד לקבלת צבע חום, להניח על נייר סופג.

הכנת הרוטב: 
 לשים את כל החומרים בסיר להביא לרתיחה ולהנמיך את האש, לערבב כל הזמן עד שהרוטב
סמיך, לקרר ולסנן במסננת שהרוטב יהיה צלול ונקי. 

בהצלחה רבה! ליאורה ליליאן 





lioragolan53@walla.com
  שם העסק | כתובת | טלפון | אימייל (לחצו "עריכה" כדי לשנות)  
logo בניית אתרים בחינם